eMAG a anunțat campania de Black Friday ce începe pe data de 18 Noiembrie 2016, în care oferă reduceri de prețuri între 30% și 80 % la peste 1 milion de produse, de exemplu: televizoare, telefoane, laptopuri, frigidere, mașini de spălat, mixere, hote, produse pentru copii, încălțăminte și altele.


Stocurile de produse cu reduceri de Black Friday ce sunt oferite de eMAG sunt: peste 40 de mii de televizoare; peste 20 de mii de laptopuri; 50 de mii de telefoane; 17 mii de frigidere; 100 de mii de electrocasnice mici; aparate de îngrijire personală 35 de mii; 1.500 de produse Smart Home; 20 de mii de anvelope; 100 de mii de parfumuri și seturi de cadou; 110 mii de jucării și jocuri și altele.

Pentru ca produsele comandate să fie livrată către clienți în termen de 10 zile, eMAG a încheiat contracte de parteneriat cu 6 firme de curierat. Clienții pot să primească produsele nu doar prin curierat, ci acestea pot sa fie ridicate și din cele 11 magazine sau prin cele 202 puncte de livrare deschise in colaborare cu Poșta Română.

Pentru că a ajuns la a 6-a ediție de Black Friday, eMAG a mai menționat că anul acesta peste 2000 de magazine partenere cu eMAG Market Place sunt pregătite cu promoții de Black Friday.

PS: Este posibil ca link-ul sau link-urile către catalog / cataloage sau magazine online, oferte sau reduceri din prezentul articol eMAG oferă reduceri de prețuri la peste 1 milion de produse pentru campania de Black Friday să fie actualizate pentru luna februarie 2018. În caz contrar, căutați cele mai noi cataloage ale respectivei companii dând click mai jos pe categoria cu numele companiei. Acest catalog și articol sunt publicate în mod gratuit, fără a primi de la compania promovată o renumerație sau alte foloase materiale.

.
Trimite catalogul și prietenilor tăi :

Cauta catalog