De Black Friday 2016, în perioada 18-20 Noiembrie, evoMAG oferă reduceri de până la 80 %. Pe 18 noiembrie, după ora 00:00, evoMAG a lansat AICI ofertele speciale. Campania continuă până la epuizarea stocurilor pe 19 și 20 Noiembrie.


Categoriile participante de produse sunt: mașini de spălat, frigidere, laptopuri, aragazuri, tablete, sisteme desktop PC, sisteme audio, televizoare, masini de cusut, telefoane, imprimante, mouse-uri, routere, monitoare, console de jocuri, jucării și alte electronice, electrocasnice sau produse din alte categorii. De asemenea, în perioada 18-25 noiembrie 2016, echipa Profix îți schimbă pe loc ecranul telefonului tău, dacă il aduci în show-room-ul EvoMag.ro ( costul sticlei se achită separat de către client, iar oferta este valabilă pentru modelele iPhone 5, iPhone 5 S, iPhone 6 și iPhone 6S ).

În premieră vă prezentăm câteva produse care vor fi în oferta de Black Friday 2016 Evo Mag: Samsung Galaxy A7, la 1349 lei; placă de bază Assus H110I- Plus D3 la prețul de 199 lei, multifuncțională Injjet Canon Pixma MX-495, la prețul de 199 lei și altele.

PS: Este posibil ca link-ul sau link-urile către catalog / cataloage sau magazine online, oferte sau reduceri din prezentul articol evoMAG - Catalog Black Friday: "Categoria grea la reducerile anului" să fie actualizate pentru luna martie 2018. În caz contrar, căutați cele mai noi cataloage ale respectivei companii dând click mai jos pe categoria cu numele companiei. Acest catalog și articol sunt publicate în mod gratuit, fără a primi de la compania promovată o renumerație sau alte foloase materiale.

.
Trimite catalogul și prietenilor tăi :

Cauta catalog