Magazinul Flanco oferă promotii de Black Friday, cu sloganul ” Black Friday reduceri pe bandă rulantă ”. În catalogul magazinului Flanco sunt prezentate produse din diverse categorii: electronice, IT, electrocasnice mari, electrocasnice mici și altele.

Am văzut în catalogul magazinului Flanco cu oferte de Black Friday, de exemplu: televizor ( diagonală de 80 centimetri ) la prețul de 700 lei; plită încorporabilă ( 4 arzătoare și panou de comandă frontal ) la prețul de 400 lei; cuptor cu microunde ( putere 800 W, capacitate 20 litri, dezghețare ) la prețul de 200 lei; laptop la prețul de 800 lei, Playstation 4 la doar 949 lei și altele.

Catalogul complet al magazinului Flanco cu oferte de Black Friday 2016 îl puteți vedea mai jos.PS: Este posibil ca link-ul sau link-urile către catalog / cataloage sau magazine online, oferte sau reduceri din prezentul articol FLANCO - Catalog complet Black Friday să fie actualizate pentru luna martie 2018. În caz contrar, căutați cele mai noi cataloage ale respectivei companii dând click mai jos pe categoria cu numele companiei. Acest catalog și articol sunt publicate în mod gratuit, fără a primi de la compania promovată o renumerație sau alte foloase materiale.

.
Trimite catalogul și prietenilor tăi :

Cauta catalog