Lansat sub sloganul ”Prețuri de pus în ramă”, evenimentul comercial special cu cele mai mari reduceri de Black Friday 2016 ale companiei Germanos a început pe 17 Noiembrie 2016 de la ora 22:00 ( compania a inceput evenimentul standard de Black Friday, ca un "antenament", pe 24 octombrie ).

În catalogul Germanos dedicat acestei campanii promoționale sunt afișate reduceri la diverse produse, cum ar fi: tastatură, mouse, telefoane, tablete, componente PC, electronice, periferice, foto și video și altele.Toate aceste reduceri pot fi vizualizate în catalogul Germanos pentru Black Friday 2016, dând click aici.

PS: Este posibil ca link-ul sau link-urile către catalog / cataloage sau magazine online, oferte sau reduceri din prezentul articol GERMANOS - Catalog Black Friday: ”Prețuri de pus în ramă” să fie actualizate pentru luna martie 2018. În caz contrar, căutați cele mai noi cataloage ale respectivei companii dând click mai jos pe categoria cu numele companiei. Acest catalog și articol sunt publicate în mod gratuit, fără a primi de la compania promovată o renumerație sau alte foloase materiale.

.
Trimite catalogul și prietenilor tăi :

Cauta catalog