La magazinul Dedeman, campania de Black Friday 2016 are loc în perioada 18 - 27 noiembrie ( de la ora 7 dimineata pentru comenzi online, iar în magazine de la ora 8). Magazinul Dedeman oferă reduceri la diverse produse: mobilă, electrocasnice, electronice, unelte, accesorii pentru locuință și altele.

Dacă doriți să va faceți o idee despre produsele la reducere oferite în catalogul de Black Friday 2016 al Dedeman, o parte dintre acestea sunt afisate mai jos.


Eu am văzut de exemplu: fierăstrău electric cu lanț ( putere 1800 W ), la prețul de 199,90 lei; freză electrică pentru îndepărtat zăpada, la prețul de 379,02 lei; birou pentru calculator, la prețul de 329 lei; mobilă pentru bucătărie ( dimensiuni 180 x 60 centimetri, corp superior, corp inferior are și blat ) la prețul de 599 lei; canapea extensibilă cu 2 locuri, la prețul de 999 lei; mașină de găurit cu percuție ( putere 650 W ) la prețul de 79 lei; compresor de aer ( capacitate 24 litri ) la prețul de 399 lei; parchet lamina cu grosime de 6 milimetri, la prețul de 25,90 lei; ușă de interior ( material de lemn ) la prețul de 329 lei și altele.PS: Este posibil ca link-ul sau link-urile către catalog / cataloage sau magazine online, oferte sau reduceri din prezentul articol Magazinul Dedeman oferă reduceri de prețuri în campania Black Friday să fie actualizate pentru luna martie 2018. În caz contrar, căutați cele mai noi cataloage ale respectivei companii dând click mai jos pe categoria cu numele companiei. Acest catalog și articol sunt publicate în mod gratuit, fără a primi de la compania promovată o renumerație sau alte foloase materiale.

.
Trimite catalogul și prietenilor tăi :

Cauta catalog