Yellow Store a anuntat că a pregătit in În perioada 18-20 noiembrie 2016 reduceri de până la 60% la peste 200 de produse: aparate foto DSLR entry-level și profesionale, obiective NIKKOR, blițuri SPEEDLIGHT, aparate foto COOLPIX, carduri de memorie Lexar, genți și rucsacuri Lowepro, trepiede Velbon, baterii și gripuri Nikon, filtre Marumi și multe altele.Cel mai mare avantaj al clienților pentru Black Friday 2016, în afara reducerilor de până la 60%, este oferirea de Dublu Galbeni pentru orice achiziție în perioada 18 – 20 noiembrie 2016.

În plus, toți clienții beneficiază de:

- livrare rapidă în București și în țară: 24 – 48 ore
- transport gratuit la orice comandă cu valoare minima de 100 lei
- live chat: suport online pentru orice întrebări de natură tehnică
- posibilități de plată multiple și până la 12 rate fără dobândă

Yellow Store – exclusiv Nikon este magazinul care oferă întreaga gamă de modele ale unui singur producator foto. Atât cei care fac primii pași în arta fotografică cât și profesioniștii au sansa de a găsi oricare dintre aparatele DSLR, Nikon 1 sau COOLPIX, obiectivele NIKKOR, blițurile, binoclurile, telemetrele și lunetele din gama renumitului producator japonez. În plus, sunt disponibile și accesoriile foto necesare oricărui fotograf: carduri de memorie rapide Lexar și SanDisk, genți și rucsacuri foto Lowepro, trepiede Velbon, filtre foto Marumi, accesorii de filmare și de studio.

Promotii vor fi afisate AICI, pe durata campaniei.

PS: Este posibil ca link-ul sau link-urile către catalog / cataloage sau magazine online, oferte sau reduceri din prezentul articol Yellow Store - Oferte de Black Friday să fie actualizate pentru luna februarie 2018. În caz contrar, căutați cele mai noi cataloage ale respectivei companii dând click mai jos pe categoria cu numele companiei. Acest catalog și articol sunt publicate în mod gratuit, fără a primi de la compania promovată o renumerație sau alte foloase materiale.

.
Trimite catalogul și prietenilor tăi :

Cauta catalog