Doriți să gătiți mâncăruri tradiționale pentru masa festivă de sărbători? În noul catalog al magazinului Cora sunt prezentate diverse alimente și produse, cum ar fi: mâncăruri gata preparate, prăjituri, pește, carne, preparate cu carne, legume, fructe și altele.

Răsfoind broșura magazinului Cora, am văzut: pulpe de pui fără os, la prețul de 13,49 lei pe kilogram; piept de pui cu os, la prețul de 12 lei pe kilogram; pulpă sau șnițel de mânzat, la prețul de 24 lei pe kilogram; carne tocată din spată de porc, la prețul de 13 lei pe kilogram; piept de porc cu os, la prețul de 11,89 lei pe kilogram; cârnăciori din carne de porc, la prețul de 14 lei pe kilogram; pulpă de porc fără os, la prețul de 12 lei pe kilogram; cartofi albi, la prețul de 0,90 lei pe kilogram; ceapă galbenă, la prețul de 0,90 lei pe kilogram; roșiile sunt la prețul de 3,29 lei pe kilogram; portocale la prețul de 1,85 lei pe kilogram; creveți prefierți, la prețul de 42 lei pe kilogram; cozonac la prețul de 7 lei pe 700 de grame; mini-amandine, la prețul de 2,29 lei pe 100 de grame; fursecuri asortate, la prețul de 2 lei pe 100 de grame și altele.

Catalogul magazinului Cora îl puteți vedea mai jos.


PS: Este posibil ca link-ul sau link-urile către catalog / cataloage sau magazine online, oferte sau reduceri din prezentul articol Catalog Cora - carne, pește, prăjituri, platouri cu mâncare pentru Crăciun, cozonac să fie actualizate pentru luna martie 2018. În caz contrar, căutați cele mai noi cataloage ale respectivei companii dând click mai jos pe categoria cu numele companiei. Acest catalog și articol sunt publicate în mod gratuit, fără a primi de la compania promovată o renumerație sau alte foloase materiale.

.
Trimite catalogul și prietenilor tăi :

Cauta catalog