Observi că după toate cheltuielile făcute pentru sărbători ți-au mai rămas bani, așa că poate ți-ai propus să profiți de reducerile de sezon. Te gândești să îți cumperi unele produse electrocasnice ce ți le dorești pentru locuință și poate și un nou articol vestimentar pe care să îl adaugi la garderobă. În noul catalog de la Carrefour sunt prezentate diverse produse oferite la reducere.


Răsfoind broșura Carrefour am văzut de exemplu o jachetă de culoare mov cu fermoar pe mijloc și cu glugă ( pentru femei ) la prețul de 111,49 lei. Mi-a mai plăcut un pulover care este croit dintr-un material tricotat și care are mâneci lungi ( pentru băieți ) la prețul de 14,88 lei.

Din categoria electrocasnicelor mi-a atras atenția un mixer vertical multifuncțional cu putere de 450 W și cu 2 trepte de funcționare. Bolul în care mixăm are capacitatea de 0,35 litri. Acest mixer multifuncțional este la prețul de 99,11 lei.

De asemenea, am mai văzut și un notebook la prețul de 1388,17 lei, cu procesor Intel Core i3-5005U și 4 GB memorie RAM. Ecranul are diagonala de 15.6 pixeli.

Catalogul Carrefour se poate vedea mai jos.PS: Este posibil ca link-ul sau link-urile către catalog / cataloage sau magazine online, oferte sau reduceri din prezentul articol Catalog Carrefour: ”Nămeți de reduceri pentru întreaga familie” să fie actualizate pentru luna martie 2018. În caz contrar, căutați cele mai noi cataloage ale respectivei companii dând click mai jos pe categoria cu numele companiei. Acest catalog și articol sunt publicate în mod gratuit, fără a primi de la compania promovată o renumerație sau alte foloase materiale.

.
Trimite catalogul și prietenilor tăi :

Cauta catalog