Pentru că sărbătorile de iarnă au trecut și a început un nou an, poate îți propui să faci mici schimbări în locuință. În catalogul Dedeman sunt prezentate diferite produse pentru locuință, din care te poți inspira atunci când dorești să îți alegi culoarea pentru mobilă, televizorul pentru living și electrocasnicele pentru bucătărie.


Pentru living am văzut în broșura Dedeman bibliotecă cu diverse spații printre care și patru sertare pentru depozitare, iar pe mijloc este un spațiu special pentru televizor. Deasupra sunt rafturi cu geamuri de sticlă sau uși în care puteți așeza diverse obiecte ( biblioteca este la prețul de 1778,95 lei ).

Televizor cu ecran LED Full HD și diagonală de 40 inch, sunet Dolby Digital Plus și două intrări HDMI ( prețul televizorului este de prețul de 1459 lei.

Mi-a mai plăcut o canapea extensibilă și cu spațiu pentru depozitat lenjeria pentru pat ( canapeaua este la prețul de 1189 lei ).  

Pentru bucătărie am văzut la prețul de 959 lei o mașină de spălat vase, cu 5 programe pentru spălat și cu capacitate pentru 9 seturi de vase.

Am mai văzut gresie cu dimensiunile de 34 x 34 centimetri ( care este la prețul de 17,90 lei pe metru pătrat ) și altele.

Catalogul magazinului Dedeman îl găsiți mai jos.PS: Este posibil ca link-ul sau link-urile către catalog / cataloage sau magazine online, oferte sau reduceri din prezentul articol Catalog Dedeman: ”Momentul ăla în care trec sărbătorile... dar parcă mai vrei un cadou” să fie actualizate pentru luna februarie 2018. În caz contrar, căutați cele mai noi cataloage ale respectivei companii dând click mai jos pe categoria cu numele companiei. Acest catalog și articol sunt publicate în mod gratuit, fără a primi de la compania promovată o renumerație sau alte foloase materiale.

.
Trimite catalogul și prietenilor tăi :

Cauta catalog