Mereu ai visat să îți reamenajezi camera, iar patul să aibă o lenjerie fină pe care să te așezi și să îți petreci serile liniștite, privind filmele tale preferate ? În noul catalog al magazinului Metro sunt prezentate electronice, electrocasnice și produse pentru locuință.

Am văzut în pliantul Metro mai multe produse pentru pat, cum ar fi pătură matlasată cu țesătură din poliester și cu diferite imprimeuri, la prețul de 47,59 lei. Tot pentru pat am mai văzut și un set de lenjerie. Setul conține un cearceaf pentru plapumă, două fețe de pernă și un cearceaf pentru pat ( prețul setului de lenjerie pentru pat este de 118,92 lei ).

Mi-a mai atras atenția un televizor care are ecranul cu diagonala de 80 centimetri, tuner digital DVB T/C MPEG 4. Pe partea de conectivitate a televizorului, acesta dispune de doi conectori HDMI, o mufă SCART și un slot pentru USB. Televizorul este la prețul de 762 lei.

De asemenea, mi-a mai plăcut și o mașină de spălat ( putere 1000 de rotații pe minut ) cu 12 programe de spălare și cu programe speciale pentru diverse materiale textile, la prețul de 669,90 lei și altele.

Catalogul Metro îl vedeți mai jos.

PS: Este posibil ca link-ul sau link-urile către catalog / cataloage sau magazine online, oferte sau reduceri din prezentul articol Catalog Metro cu produse nealimentare să fie actualizate pentru luna martie 2018. În caz contrar, căutați cele mai noi cataloage ale respectivei companii dând click mai jos pe categoria cu numele companiei. Acest catalog și articol sunt publicate în mod gratuit, fără a primi de la compania promovată o renumerație sau alte foloase materiale.

.
Trimite catalogul și prietenilor tăi :

Cauta catalog