Dorești chiar și pe timp de iarnă să ai o piele catifelată și un machiaj perfect pe toată durata zilei, iar serile când ajungi acasă să devină cât mai plăcute, după o baie cu apă caldă și spumă? Dacă nu te-ai decis ce culoare de fard sau ce cremă să folosești, în catalogul Oriflame sunt prezentate diverse produse pentru îngrijire și produse cosmetice.

Am văzut de exemplu în broșura Oriflame un set cu 3 produse cosmetice. Setul include un rimel ( face ca genele tale să aibă un aspect cât mai elegant ), un balsam de buze hidratant și cu o aromă delicată si o cutie cu fard de pleoape, la prețul de 20 lei.

Mi-a mai atras atenția și o cremă parfumată pentru corp, la prețul de 25 lei. De asemenea, mi-a mai plăcut și o sticluță cu apă de parfum cu arome florale ( floare de bumbac, floare de măr ) la prețul de 55 lei.

Și pentru că nu doar femeile adoră eleganța, pentru bărbați mi-a plăcut o apă de parfum cu arome de citrice și de cafea neagră ( prețul parfumului este de 60 lei ) și altele.

Dacă doriți să vedeți catalogul Oriflame, dați clic aici.PS: Este posibil ca link-ul sau link-urile către catalog / cataloage sau magazine online, oferte sau reduceri din prezentul articol Catalog Oriflame: ”Pentru o stare de bine în noul an” să fie actualizate pentru luna martie 2018. În caz contrar, căutați cele mai noi cataloage ale respectivei companii dând click mai jos pe categoria cu numele companiei. Acest catalog și articol sunt publicate în mod gratuit, fără a primi de la compania promovată o renumerație sau alte foloase materiale.

.
Trimite catalogul și prietenilor tăi :

Cauta catalog